*Ingrediente: *Batoane de orez: Orez, alcool distilat, extract de tărâțe de orez, soluție acidă (E270, apă 95%, E31), sare *Pudră de sos: Zahăr, pudră de ardei iute roșu, maltodextrină, amidon, sare, amestec de condimente (conține grâu, soia, susan, condimente picante), pudră de usturoi, extract de drojdie, potențiator de aromă (E621), aromă naturală, pudră de ceapă, agent antiaglomerant (E551), regulator de aciditate (E300), pudră de piper negru, potențiatori de aromă (E627, E631), colorant (E160c).
*Alergeni: Conține grâu, soia, susan
*Valori nutritionale medii per 100g: valoare energetica 1070kJ/254kcal, Grasimi 1.0g, din care acizi grasi saturati 0.3g, Carbohidrati 56g, din care zaharuri 11g, Proteine 4.7g, Sare 1.1g.
*INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Pune tteokbokki-ul (prăjitura de orez) și praful de sos în cupă.
Toarnă apă (65 ml) până la linia marcată în interior și amestecă bine până se dizolvă.
Îndepărtează capacul și încălzește la microunde timp de 2 minute (la 1000 W) sau 3 minute (la 700 W).